BANER

Oplev Holstebro Golfklubs fem forskellige baner: Skovbanen, Storåbanen, Parkbanen samt de to pay and play baner; Engbanen og Frøjkbanen. De fem baner er henholdsvis beliggende ved bygrænsen til Holstebro samt i den smukke skov ved Råsted 12 km vest for Holstebro.

Baneguide, Lokal regler og Konverteringstabeller:
ses under de enkelte baner

Info om veje og stier

Banestatus:

Hvis der er ændringer i banens status, står det ALTID under nyheder.

Holstebro Golfklub - Råsted
råsted -ronny
holstebro-golfklub-raasted-fotograf-Jens-Mensig
holstebro golfklub

SKOVBANEN I RÅSTED

Skovbanen giver en unik golftur. De mange træer og skovens dybe, stille ro gør, at du vil opleve en runde golf som en stor naturvandring.

Man mærker ikke, at der er mange andre ude for at spille golf, for træerne danner naturlige vægge mellem de enkelte huller.
Allerhøjest bliver koncentrationen afbrudt af et par rådyr, der løber over banen.

Skovbanen blev kåret som Danmarks bedste bane i 2008, og i 2017 er den med i kapløbet om, at blive kåret som en af Danmarks 6 bedste baner.
Skovbanen lagde bane til, da Challengetouren blev afviklet i 2009.

Holstebro Golfklub - Storådalen - Teested
HBG sø
HBG golfbag

STORÅBANEN I HOLSTEBRO

Storåbanen ligger smukt placeret i området ved Storådalen, de 18 huller er placeret i naturens kuperede terræn med greens, der giver udfordringer til alle.

Selve banen er designet af Poul Erik Hingebjerg.

Generelt om banen kan nævnes, at greens er gode, jævne og pænt hurtige. Man bliver således belønnet for, at slå de gode putts, præcis som det bør være. Greens tager desuden fint imod indspil, så man kan tillade sig, at gå efter pinden på de fleste af hullerne

Holstebro Golfklub - velkomststen
Holstebro Golfklub - bunker
Holstebro Golfklub Råsted
Holstebro Golfklub Råsted - hul 18

PARKBANEN I RÅSTED

Parkbanen er en 9-hullers bane med par på 35 og en længde  på 2549 meter.
Banen er kort, men absolut ikke nem! Som kompensation for den manglende længde, er der snævre fairways med skov på hver side. Med en slope på 105 og Course Rating på 65,5 (par 70), så er der ikke mange slag at gøre med.

Vær opmærksom på, at Parkbanen er mulig med tidsbestilling – fortrinsret til tee 1 har spillere, som har booket tid.

ENGBANEN (PAY AND PLAY) I RÅSTED

Engbanen er en 9-hullers par 3 bane. Den har store regulærer greens og er en af Danmarks flotteste par 3 baner.
Engbanen er især ideel for begyndere, da man kan spille i fred og ro, til man er klar til større udfordringer.
Engbanen giver dog udfordringer til alle, der vil træne det korte spil.

Baneguide Engbanen Lokal regler

FRØJKBANEN (PAY AND PLAY) I HOLSTEBRO

Frøjbanen er en 9-hullers pay and playbane, som både anvendes til almindelig golfspil samt fodboldgolf.