SAMARBEJDSPARTNER I HOLSTEBRO GOLFKLUB

Værdiskabende profilering og samarbejde
Holstebro Golfklub tilbyder en lang række profileringsmulig­heder og netværk, som i deres helhed vil være værdiskabende for både vores samarbejdspartner og klubben.

Hvorfor samarbejde med Holstebro Golfklub?

• Gennem nytænkning og innovation skaber vi et golfcenter med vægt på kvalitet og gode golfoplevelser.
  • Vi er den golfklub i Danmark, der har flest huller tilgængelige for vores medlemmer – i alt 63 golfhuller.
  • Vi har knap 2.000 købestærke medlemmer.
  • Vi har et godt samarbejde med lokale hoteller, Musikteatret Holstebro og TTH Holstebro.
  • Vi er besøgt af mere end 7000 gæster hvert år.
  • Vi har en aktiv og professionel Business Club.
  • Vi er synlige i lokalområdet.

Vores idé

• At skabe innovative eksponeringsmuligheder og netværk for vores samarbejdspartner.
  • At øge kendskabet til Holstebro Golfklub og vores samarbejdspartner lokalt, regionalt og nationalt. Dette sker igennem spændende arrangementer, netværk og oplevelser.
  • At give erhvervsvirksomheder nye tilgange til golfspillet for kunder, medarbejdere og andre forbindelser

Alt dette for at give samarbejdet mellem jer og Holstebro Golfklub mere værdi.

Ingen golfklub uden samarbejdspartnere

Holstebro Golfklubs Business Club er et netværk for virksomheder og organisationer med fælles interesse for golfsporten og for det kommercielle netværk i Holstebro Golfklub. Intentionen er, at medlemmerne skal inspirere hinanden gennem golfspil og andre netværksarrangementer. Der vil til hvert arrangement være rig lejlighed til at netværke og skabe nye relationer.

Golfbane i Holstebro

Vil du vide mere om Holstebro Golfklubs Buisnessclub, kontakt

Mai Lindgaard
Direktør