Frivilligmøde Vedr. ECCO-tour I Storådalen

Frivilligmøde vedr. ECCO-tour i Storådalen

Frivilligmøde vedr. ECCO-tour

Mandag d. 21. august kl. 19.00 i Storådalen

Holstebro Golfklub har brug for din hjælp til at afvikle Eccoturen på Storådalen fra den 19. – 23. september.

Det vil på mødet blive orienteret om de forskellige opgaver vi skal bruge hjælpere til, samt udleveret skema som skal udfyldes, så vi kan lave en hjælperplan. Der skal bruges 40 – 50 hjælpere i alt. Flest torsdag – fredag og lørdag. Dette kalkuleret ud fra at nogle, kan hjælpe flere perioder. En periode er ca. 5 timer enten formiddag (8 – 13) eller eftermiddag (13 – 18). På finaledagen lørdag er tiderne lidt anderledes da der er reduceret felt og kun start fra tee 1.

Tilmeld dig dette møde på golfbox https://www.golfbox.dk/portal/golf_info/gbtourframe.asp?selected=%7BCC74A204-A100-4547-9A48-63BF5E02C2D2%7D&language=1030&#/competition/1225938/info)

Hvis du er interesseret i at hjælpe klubben med denne opgave. Er du forhindret i at komme, men gerne vil hjælpe alligevel, så mail til Svend Graversen på svend.graversen@skolekom.dk, så får du tilsendt tilmeldingsskema og yderligere oplysninger.