Så er det snart jul og her på siden kan du se vores ideer til julegaven til golferen.

Selv golfspilleren der har alt, har fortjent en julegave og vi har 4 stærke bud på gaver til lige præcis golferen.

• Træning
  • Billeder sælges til støtte for juniorerne.
  • Trackman spilletid på klubben 2 Trackman simulatorer
  • Hotel ophold , dejlige hoteller, gourmet mad og golf på vores fantastiske baner
  • Vi kan lave flotte gavekort til træning, greenfee eller kontingent. Blot kontakt kontoret

Brian & Frederiks golfskole

Fri holdtræning i periode 1. april – 26. juni 2021

Golfskolen var i 2020 en kæmpesucces, med mange glade deltagere.

Tilbud lige nu 999 kr. ved køb inden 24. december 2020.

Gavekort til dette fantastiske træningsforløb bestilles ved at skrive til post@holstebrogolfklub.dk

SE MERE OM GOLFSKOLEN VED AT TRYKKE HER

Billeder af vores fantastiske golfbaner.

Lige nu er klubhusene udsmykket med billeder fra Skovbanen i Råsted og Storåbanen i starterhuset i Storåen.

Disse billeder kan du nu købe hjem til stuen, alt overskud fra salget går til Junior afdelingen, det kan være til et junior arrangement, eller til ekstra støtte nogen af klubbens bedste juniorer, der alle bruger mange penge på at spille turneringer rundt i Danmark.

Storåbanen hul 15

Billede i A3 størrelse med ramme pris 350 kr.

Billede som de hænger i golfklubben 40 x 80  pris 900 kr.

SE BILLEDERNE VED AT TRYKKE HER

Billederne bestilles hos Photocare Holstebro.

Sig hvilket nummer du gerne vil have.

Photocare kan oplyse dig om leveringstid, de samler ordene lidt sammen.

Trackman simulator

Vores 2 nye simulatorer i Råsted er fantastisk underholdning for golfspilleren. Her kan du :

• Spille en helt masse golfbaner rundt om i verden
  • Spille par 3 baner
  • Spille sjove spil, som nærmest flaget.
  • Træne på driving range og få hjælp af Trackman til hvad du skal ændre
  • Spil golf når det passer dig. Det er mørkt og koldt kl. 20.00, men i indoor er der 18 grader og gode golfbaner.

Vi starter med et intro tilbud på 100 kr. pr time. (4 bold = 25 kr. pr. deltager pr. time).

(Tilbudet er et intro tilbud, vi har set priser helt op til 300 kr. pr time andre steder.)

Skriv på post@holstebrogolfklub.dk for at købe et gavekort til Trackman timer.

Gourmet, fantastisk golf og hygge

Vi har igen til 2021 lavet et fantastisk produkt sammen med Hotel Royal og Hotel Schaumburg. Så kender du nogen du syntes skal
have både god golf, lækker mad og et dejligt hotel i julegave. Så se mere om tilbudet via dette link

TRYK HER TRYK HER TRYK HER