Golfmanager er ansat i Holstebro Golfklub.

Det er med stor glæde at kunne meddele, at vi i Golfklubben har ansat 33 årige Kristian Grud som Golfmanager i Holstebro Golfklub. Han tiltræder i jobbet d. 1. april.

Kristian er et kendt ansigt i Golfklubben, han startede i 1997 som junior. Meget hurtigt blev det tydeligt, at han havde flair for golfspillet, han ydede en kæmpeindsats på træningsbanen, og blev efter få år fast mand på vores elitehold. Han har været med til at vinde DM Guld Herrrehold for Holstebro Golfklub hele 2 gange.

Kristian har også spillet et par år på det danske herrelandshold inden han overgik som Proffessionel. Her har han spillet adskillige sæsoner på Ecco-touren.

Kristian er udlært som salgsassistent hos Sportmaster i Holstebro. De sidste 5 år har Kristian været ansat hos Actona i Tvis, senest som Teamleder for Salg til Nord-og Sydamerika.

Vi får hermed en medarbejder der har stort kendskab til salg, og med hans golfkarriere i bagagen, får vi en daglig leder der har stort kendskab til golfens verden. Kristian har samtidig et stort netværk indenfor golfsporten, gennem hans mangeårige deltagelse på Ecco-touren.

Kristian får ansvaret for den daglige drift af Golfklubben, med ca. 1900 medlemmer og banerne i Råsted samt banerne i Storådalen. Banerne skal passes så de altid står rigtig fine til glæde for vores medlemmer samt greenfee gæster. Kristian bliver øverste chef for vores medarbejdere som kommer op på ca. 20 fra d. 1. april når klubben selv overtager driften af Cafeen i Råsted.

Vi kan samtidig orientere, om at vores nye trænerelev Frederik Futtrup samt Mekaniker/Greenkeeper og Pedel Brian Gråkjær Lund begge er startet i deres job i Holstebro Golfklub i dag d. 18. februar.

Bestyrelsen har siden årsskiftet arbejdet hårdt på at få løst udfordringerne med Cafeen, samt klubben`s daglige leder.

Vi kan nu konstatere, at vi er kommet godt i mål med begge stillinger.

Vi står således godt rustet, til at byde vores medlemmer samt greenfee gæster velkommen til en ny sæson.

Der vil blive afholdt en Reception fredag d. 29. marts for Golfmanager Kristian Grud samt Cafe-leder Leif Ricardo Wodstrup, således vores medlemmer har mulighed for at tage godt imod dem.

Formand for Holstebro Golfklub

Günther Løkke