Brystkræft Står øverst På Golfernes Dagsorden.

Brystkræft står øverst på golfernes dagsorden.

Hvis man ser bort fra de store tv-shows til fordel for kræftramte, er golfturneringen Pink Cup et af de mest betydningsfulde arrangementer med det formål.

Holstebro Golfklub har i flere år været i front, hvad angår størrelsen af det beløb, der i sidste ende kan sendes videre til Kræftens Bekæmpelse. Og det ser kvinderne bag den kommende Pink Cup-turnering i Holstebro ingen grund til at ændre på.

Pink Cup-turneringen er allerede godt i gang rundt omkring i Danmark. Her i Holstebro afvikles arrangementet lørdag den 22. juni på Skovbanen i Råsted. Den landsdækkende turnering afsluttes med en finale, hvor de 40 klubber, der har indsamlet flest penge, dyster om en vandrepokal og nogle attraktive præmier.

Hvert år rammes cirka 4.700 danske kvinder af brystkræft. Og cirka 1.100 overlever ikke sygdommen, der oftest forekommer hos kvinder over 60 år.

Pink Cup-turneringen spilles som stableford over 18 huller, og der er naturligvis pæne præmier at hente. Udover selve golfrunden afvikles et stort amerikansk lotteri, og der afvikles en sædvanligvis underholdende og indbringende auktion. Gevinsterne er skænket af gavmilde sponsorer fra lokalområdet.

Tilmelding på golfbox under klubturneringer
senest torsdag den 20. juni kl. 18.00.

Billedtekst: Pink Cup-udvalget i Holstebro Golfklub. Fra venstre er det Jette Vad, Else Marie Henriksen, Bodil Lind Christensen, Birgit Drost Olesen og Maja Vendelbo.