Corona Update 18/9

Forsamlingsforbud strammet til max. 50 samt krav om mundbind når stående indendørs i restaurant.

Den seneste tids smittestigning har medført lovmæssige stramninger ift. forsamlingsforbud og restaurationslokaler især. Læs DGU’s nyeste anbefalinger her.

DIF og Dansk Golf Union tolker endvidere Forsamlingsforbuddet således, at der fortsat gerne må være mere end 50 personer på en golfbane, da en golfbane er et stort areal, men der må ikke være forsamlet mere end 50 personer i en gruppe på noget tidspunkt.

Generelt har golfspillerne været rigtigt gode til at overholde de mange nye regler, og det er helt afgørende at alle fortsætter hermed. Nedenfor bedes du derfor læse de særlige regler og retningslinjer.

GENEREL CORONA ETIKETTE:

• Er du syg eller har symptomer, så bliv hjemme
  • Hold minimum 1 meters afstand til andre golfspillere
  • Hold minimum 1 meters afstand til ansatte og frivillige, og efterlev deres anvisninger
  • Undgå fysisk kontakt med andre golfspillere og deres udstyr. Giv ikke hånd eller kram efter golfrunden.
  • Begræns berøring af kontaktpunkter som berøres af mange.
  • Medbring evt. håndsprit og afsprit jævnligt hænderne.
  • Host / nys i ærme og undgå berøring af øjne, næse og mund
  • Bemærk Sundhedsstyrelsens anbefalinger for personer i øget risiko.

SPIL PÅ BANEN:

• Din golftid skal altid bookes og bekræftes enten i mobil app eller på touchskærm. No Show er ikke OK.
  • Vi anbefaler scorekort via mobil, men scorekort kan også printes på touchskærm.
  • Der kan spilles EDS-runder med handicap regulering. Alle scorekort skal indtastes og bekræftes i Golfbox.
  • Pas fortsat på vores hulkanter. Det er ikke OK at samle bolden op når flaget er i – med putter eller når der eks er 4 bolde i hullet.
  • Der er åbnet for vandposter på banen, ligesom boldvaskere  (husk at rive efter fodspor i bunkers). Vi anbefaler at medbringe og anvende håndsprit på runden, samt at benytte handske eller håndklæde på berøringsflader.
  • Banetoiletter er åbne på eget ansvar.
  • Buggies og trolleys kan anvendes.
  • Din egen pitchfork kan ikke smitte dig – ret dine nedslagsmærker op, og gerne et par ekstra!

KLUBHUS OG CAFÈ:

• Begge er åbne. Benyt håndsprit ved indgange og overhold afstandskrav på 1 meter.
  • Gæster indendørs i café SKAL bruge mundbind, hvis IKKE de sidder ned (gælder ikke børn over 12 år).
  • Min. 1 meters afstand.
  • Toiletter rengøres dagligt, men al anvendelse er på eget ansvar.
  • Omklædning og badefaciliteter er åbne på eget ansvar.
  • Forsamlingsforbud af grupper over 50 er også gældende her.