Danmarksmesterskabet Kommer Til Holstebro.

Danmarksmesterskabet kommer til Holstebro.

31.juli til 2. august spilles der individuel Danske mesterskaber i slagspil i Holstebro Golfklub.

DM i slagspil er det vigtigste DM der spilles om.

Muligvis pga. Corona er det det måske stærkeste felt i mange mange år.

Blandt deltagerne er den kvindelig LPGA professionelle Nanna Koerstz Madsen, Nanna er en af Danmarks absoulut bedste professionelle golfer, og har blandt andet repræsenteret Danmark ved de olympiske lege, til daglig husere på på LPGA touren i USA, som er den absolut bedste kvindelig tour i verden.  Udover Nanna Koerstz Madsen er der blandt deltagerne flere professioneller golfere og de absolut bedste amatører i Danmark.

Fra Holstebro Golfklub stiller Dennis Bæk Jensen, Jesper Sø og Brian Akstrup til start. Sidstnævnte vandt iøvrigt turneringen sidste gang blev spillet i Holstebro.

Turneringen spilles på Skovbanen i Raasted. Fredag og lørdag med start fra hul 1 kl. 7

Søndag er første start kl. 8. Førerbolden slår ud ca. kl 10. Alle er velkomne. Husk god corona adfærd med afstand til hinanden.