DIVISIONSSTATUS 2020

En covid-19 afkortet sæson sluttede igår med følgende resultater:
2. DIV. Herrer taber 4-14 til Ikast og slutter som nr. 2 i puljen. Ærgerlig slutning, men Ikast tager fortjent oprykningspladsen.
…..
3. DIV. Damer taber 0-9 til Lyngbygaard og slutter ligeledes som nr. 2 i puljen. Flot sæson efter oprykningen sidste år.
…..
3. DIV. Herrer spiller 6-6 mod Herning og må desværre en tur ned i 4. Div.
…..
KVAL 1 Herrer vinder 10,5 – 1,5 over Skive. Holdet har vundet alle sine kampe og er klar til oprykningsspillet i september om en plads i 5. Div.
Stort tillykke og godt gået 👍🏻🍾 På billedet ses holdet fra matchen mod Skive i går 👏🏻👏🏻
KVAL 2 Herrer vinder 8,5 – 3,5 over Søhøjlandet og slutter som nr. 2 i puljen

Veteranholdet i 3. Division

Holdet har her i weekenden spillet de sidste 2 turneringskampe, begge spillet på neutral bane i Sebber Kloster. Der var lagt op til noget af et brag i lørdagens kamp mod Frederikshavn, hvor begge hold med en sejr kunne sikre sig oprykning til 2. Division. Trods mange tætte matcher og spænding undervejs lykkedes det kun for Holstebroholdet, at vinde en enkelt match og måtte erkende, at man bare mødte en stærkere modstander.

Søndagens kamp mod Harre Vig var således uden betydning for oprykning, men holdet viste stor moral og kunne trække sig tilbage med sejre i samtlige matcher. Holstebroholdet sluttede hermed på en flot 2. plads i puljen.

Holdets stamspillere har været: Nancy Sørensen, Jytte Engholm, Peder Johansen, Finn Ruby, Khalil Dbouk, Harry Christensen og Kristian Espersen. Herudover har holdet fået hjælp af Else Marie Henriksen,  Else Skovdal og Anders Kjær.

Kristian Espersen, holdkaptajn