Forklaring På Lokalreglen På Skovbanen Hul 3.

Forklaring på lokalreglen på Skovbanen Hul 3.

Kære medlem

Når du efter en vandretur fra green Hul 2 til tee-sted Hul 3 kan du ikke undgå at se, at det ser noget kaotisk ud med en halvfærdigt vådområde foran green og et større byggearbejder på hul 2 til højre for hul 3.

Der er derfor valgt en ret pragmatisk tilgang til afmærkningen, som selvfølgeligt bliver et entydigt rødt strafområde når ombygningen er færdig.

Lokalregel pr. 14. april 2020.

Hvis din bold lander i det med rødt markerede strafområde, skal du spille bolden fra den afmærkede dropzone med 1 strafslag.

Hvis din bold lander uden for den højre afgrænsning af de røde pæle er det AUR og dermed er der frit drop i den afmærkede dropzone.

Hvis din bold forsvinder uden for den højre afgrænsning af de røde pæle er det AUR og dermed er der frit drop i den afmærkede dropzone.

Får man så ikke en større fordel / mindre straf hvis man slå rigtigt skævt til højre i forhold til at slå i strafområdet.

Jo!

Men det er umuligt at gøre på andre måder så længe byggearbejderne finder sted.

Afmærkningen vil løbende blive tilpasset.

Holstebro Golfklub den 14.04.2020.