Golf Relateret Styrketræning Med Flex Fitness

Golf relateret styrketræning med Flex Fitness

Golf relateret styrketræning:

Træning for dig, som gerne vil holdes i form til næste års golfsæson. Undervisningen udføres af personlig træner Jonfinn, som har spillet golf på det Færøerske landshold, og stadigvæk er aktiv på motionsplan.

Jonfinn vil via styrketræning gøre dig klar til næste års sæson, så du er klar og forberedt til sæsonen helt fra starten. Der bruges redskaber som TRX, elastikker og vægte.

Træningen foregår på Flex Fitness MANDAG KL. 11.00-11.55 OG TORSDAG KL. 15.45-16.40.

PRIS: Der kan købes et 10 turs kort til kr. 475,-

Medbring håndklæde, indesko til træning samt drikkedunk.

Golfscreening:

Den fysioterapeutiske undersøgelse udføres af fysioterapeut Gitte.

Der vil bruges tid på en indledende snak for at afdække dine forventninger og evt. problemer eller skader. Det er vigtigt at bruge tiden her, for at kunne starte op med den rette træning i forløbet.

Efter den indledende samtale, tester vi dit sving. Her ser vi på symmetrien og bevægelsen i kroppen.

Efterfølgende tester vi din bevægelighed i skulder, ryg og hofte og tester styrken i din over- og underkrop, for at kunne tilrette træningen netop til dig.

PRIS: 30 min. Kr. 350,-

Mvh.

Jonfinn og Gitte, Flex Fitness ApS, Holstebro

Henvendelse og tilmelding til info@flex-holstebro.dk