2 Hold Tilbage – HERREmatch Med Hår På Brystet 2019

2 hold tilbage – HERREmatch med hår på brystet 2019

Traditionen tro skal der igen i år være Herrematch med fordele. Matchen afholdes denne gang i Råsted, og hele overskuddet går ubeskåret til STØT BRYSTERNE, Lyserød Lørdag Holstebro.

Køb et hold (max 4 deltagere) og sammensæt dit eget team. Inviter venner, ansatte eller forretningsforbindelser på en anderledes og sjov dag i golfens og ikke mindst brysternes tegn. Vi garanterer for max hygge og samvær. Vejret tør vi ikke stå inde for, men alt vejr er vel golfvejr.

Der spilles 18 huller. Der vil være spil om præmier på alle par 3 baner, og ”hullerne” vil være udsmykket med de skønneste kvinder og der vil være mulighed for at købe drikkevarer undervejs.

Vi kan ikke afvise at der vil være mulighed for en enkelt PURE i løbet af dagen.

Der vil efterfølgende være middag, musik og hygge i restauranten i Råsted, hvor der kan købes drikkevarer.

Vær med i kampen! STØT BRYSTERNE

– nærmere info på næste side.

Dato: 25. maj 2019

Tidspunkt:  Ca 13.00 -00.00 (nærmere info om præcis mødetid)

Pris pr hold: 2500 kr.

Middag: kl. ca. 18.00

Overrækkelse af præmier, 1., 2. og 3. pladsen, efter middagen.

Det er efter først til mølle-princippet med tilmeldingen, og det er bindende tilmelding med betaling med det samme.

Sortberg/Hansen har givet et godt tilbud på lyserøde polo-t-shirts, som kan købes til holdet. Det bliver med firmalogo. Uhørt billigt: 1200 kr/hold, som skal afregnes med Kenneth Sortberg.

En stor tak til Holstebro Golfklub, som stiller deres skønne baner og omgivelser til rådighed.

Tilmelding: a.brodbak@gmail.com

Betaling: der fremsendes faktura ved tilmelding.

Mobile pay: 90373

Mange hilsner fra De Lyserøde Piger