Holstebro Golfklub Tilbyder Gratis Golf Til Opsagte Pga. Covid-19.

Holstebro Golfklub tilbyder gratis golf til opsagte pga. covid-19.

Har du eller en du kender mistet jobbet pga. Covid-19, så kan det være vores tilbud kan give glæde.

Vi har stor sympati med de personer der mister jobbet pga. denne virus. Derfor vil vi gerne hjælpe nogle af dem der er hårdest ramt. Vi mærker en stor efterspørgsel fra nye medlemmer, så derfor vil vi gerne give glæde til nogen der er blevet ramt hårdere af Corona situationen end os.

Hos os er der frisk luft, natur, motion og glade mennesker – tiden går bare bedre i Holstebro Golfklub. Derfor inviterer vi personer der har mistet jobbet pga. af denne sundhedskrise ud og spille golf i denne sommer. ”Medlemskabet” gælder indtil 1. august, så man kan få sommerferien med. Vi har valgt at give 100 mennesker mulighed efter først til mølle princippet.

Golf er en sport hvor man kan færdes i små grupper på max 4 personer – med afstand til hinanden. Der er typisk 300 meter op til den næste gruppe, så sporten er yderst corona sikker.  Frisk luft og motion er godt for alle og vi tror at det er nemmere at komme lidt ud hvis der er en golfbold man skal have ram på.

De to baner man får mulighed for at spille på, er Frøjkbanen som ligger bynært ved Holstebro, og Engbanen i Råsted lidt udenfor for Holstebro mod Ulfborg. Begge baner er såkaldte par 3 baner, disse baner er lidt kortere og derfor bedre til nye golfere.

Det er som sagt ganske gratis, og vi vil forsøge at finde udstyr til dem som måtte mangle

Medlemskabet gælder fra nu og indtil 1. august 2020. Det giver frit spil på vores to par 3 baner og træningsfaciliteter.

Sådan får man adgang:

Send en mail med dit navn, mail adresse, telefonnummer og fødselsdato til: post@holstebrogolfklub.dk. beskriv også kort din Corona arbejdssituation