Holstebro Onsdag Følger Prebens Start I Golfklubben.

Holstebro Onsdag følger Prebens start i Golfklubben.

Nina Pirchert skriver i Holstebro Onsdag:

En rigtig god dag til at spille golf.

Og netop sådan en smuk forårsdag havde 53-årige Preben Dinsen valgt som sin første dag på vej mod målet med at få et golf-kørekort.

Preben er nemlig en af de nybegyndere i golf, som har meldt sig til begynderforløbet i Holstebro Golfklub på banen i Råsted. Et kursus, der i løbet af et par måneder byder på blandt andet teoretisk undervisning, træningslektioner og begyndermatcher.

Holstebro Onsdag var med, da Preben Dinsen og otte andre “kaniner”, som nybegyndere i golf kaldes i sporten, for første gang var samlet i et klasselokale i klubhuset på Brandsbjergvej i Råsted for at stifte bekendtskab med fairway, green, handicap, teested og alle de andre udtryk, som golfspillerne slynger omkring sig med.

Det sociale har han også tænkt på, inden han meldte sig til begynderkurset. Han har nemlig fået sin gode ven, Alex Kallerup, med på samme hold, så de kan følge hinanden i introduktionen til sporten.

Holstebro Onsdag vender senere tilbage til Preben Dinsen for at høre, hvordan det går ham i løbet af læretiden, inden han bliver sluppet løs alene på golfbanen.

Læs hele artiklen i Holstebro Onsdag her

Foto: Johan Gadegaard, Dagbladet