Info vedr. baner / frost

Skovbanen er lukket for vinteren.
Her vil hver dag kl. 8.00 blive skrevet, hvis banerne er lukket pga. frost/vand- står der intet, kan du slå gladeligt ud efter kl. 8.00 🙂 vi gør dog opmærksom på, at ved lukninger laver vi blokeringer i golfbox. Der skal efterfølgende bruges måtter i semirough og på fairway på ALLE åbne baner.

Forsøgsvis prøver vi at holde Park- Eng og Frøjkbanen åben uanset frost. HUSK dog, at der ALTID skal bestilles tid på Parkbanen.

Info om Vinterspil fra Chefgreenkeeper Ronny Carøe.

Park, eng og frøjkbanen er åben for spil til sommergreens. Der kan være enkelte dag hvor vi bliver nød til at lukke de 3 baner, f.eks. hvis der kommer regn efter en længere periode med frost.

Storåbanen vil vi så vidt muligt holde åben til sommergreens. Kommer der regn efter en længere periode med frost, vil der skulle spilles til vintergreens, indtil at overfladen på greens igen kan dræne vandet væk. Det vurderes dagligt.

Skovbanen er lukket.

HUSK at rette nedslagsmærker op. Det er nu de gør mest skade på græsset.

Kommer du inden kl. 8.00 og banen er lukket pga. frost – så er den STADIG LUKKET, selv om det ikke står online, men kun ved et skilt på banen! Vi beklager selvfølgelig, hvis du er kørt hjemmefra tidligere og ikke har set info online. Men i f.eks. weekenderne møder vi ikke så tidligt ind, at vi kan garantere info online før kl. 8.00.

I Holstebro Golfklub knokler Greenkeeperne for at skabe de bedste rammer for medlemmer og gæster. Desværre er også de indimellem udfordret af “Frk. Frost”.

Hvis banen må lukkes pga. af frost, er den ALTID lukket til min. kl. 10.00 – herefter tager greenkeeperne stilling til, om banen kan åbnes eller i givet fald hvornår, såfremt den ikke er klar kl. 10.00.

Har du booket tid, inden vi åbner banen, mister du desværre din tid og må booke en ny tid i Golfbox. Vi gør i den forbindelse opmærksom på, at der ALTID skal bookes tid på Skov, Park og Storåbanen.

Ved lukninger i forbindelse med frost fjerner vi samtidig din tid i golfbox!