Cafe`leder søges

LEDER SØGES TIL DANMARKS BEDSTE GOLFCAFE I HOLSTEBRO GOLFKLUB

Er du Danmarks dygtigste, smilende og serviceminded kok/cater/dygtig madlaver, så er det lige dig vi leder efter. Et af Danmarks bedste golf-baneanlæg søger nemlig ny cafe-leder til Golfcaféen.

Golfcaféen I Råsted, Brandsbjergvej 4, 7570 Vemb besøges hvert år af ca. 7.000 gæstespillere samt vores 2.000 medlemmer. De sætter alle pris på god og hjemmelavet mad til fornuftige priser.
Samtidig har vi behov for en cafe-leder, som vægter service og gæstfrihed særdeles højt.

Golfcaféen er en vigtig del af klublivet i det daglige og for vore greenfee gæster samt i forbindelse med afholdelse af matcher og company days. Derfor søger vi en engageret cafe-leder, der kan se glæden i at yde en optimal service overfor de mange besøgende og indgå i et konstruktivt og tillidsfuldt samarbejde med cafe`ens medarbejdere.

Vi ser gerne, at du har:

• En kokke/ køkkenuddannelse eller dokumenteret erfaring med og evner for madlavning. Det vigtigste er dog, at du brænder for at lave lækker mad, kan levere høj kvalitet og værdsætter gode og friske råvarer.

Vi forventer du har:

• Erfaring med / eller lyst til at prøve kræfter med ledelse.

Du får som Cafe`leder ansvaret for flg.:

Udvikle et menukort med udgangspunkt i hjemmelavet mad baseret på årstiderne og friske råvarer til fornuftige priser.

• Lyst og energi til en livsstil der ikke er et 8-16 job i højsæsonen.
  • Ledelse af cafe`ens 4-6 medarbejdere inkl. rengøringsmedarbejder.
  • En positivt og udadvendt adfærd, hvor du sætter det bedste hold til løsning af opgaverne.
  • Styr på den daglige drift, herunder indkøb, vagtplaner, økonomi og tilbudsgivning.
  • En dygtig håndværker, der kan skabe lækre retter til cafeènog et solidt overskud.

Vi tilbyder:

• Et selvstændigt job, hvor du går forrest sammen med dit team.
  • En flad organisation med kort vej fra ide til handling.
  • God løn og ordnede arbejdsforhold.
  • Mulighed for på sigt at forpagte Golfcafe`en til fordelagtig pris og dermed øge din indtjening.

Sådan kommer du i betragtning:

Send en kort ansøgning vedlagt cv, og gerne et forslag til menukort til Direktør Mai Lindgaard mail:mai@holstebro-golfklub.dk, hurtigst muligt og senest d. 28. jan.
Har du lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Mai Lindgaard på 92 15 07 09. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Ansættelsen er gældende fra 1.4.2019.
Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til en uforpligtende rundvisning for at få et indblik i den eksisterende forretning.