Ny Forpagter Af Golfcafeen I Råsted.

Ny forpagter af Golfcafeen i Råsted.

Der er med glæde vi kan meddele vores medlemmer af Golfklubben, at der er indgået en forpagtningsaftale omkring Golfcafeen i Råsted med  Helle Søgaard Jensen.

Helle er lokalkendt, bor i Vemb, og har de sidste 10 år drevet ” Det Røde Kabinet” i Vemb.

Her har hun kreeret Skolemad, Festmad samt mad ud af huset. Helle er gift med Bent Jensen som til daglig arbejder på Vestas, men han vil nok også hjælpe lidt til, da han er udlært slagter.

Helles nuværende aktiviteter vil blive trukket med til Råsted. Hun får en lynstart i klubben, da hun overtager forpagtningen pr. 01.07.2019.

De nuværende medarbejdere i Golfcafeen tilbydes i vides muligt omfang, at flytte med over til den nye forpagter.

Helle har planer om, at tilbyde afholdelse af fester i lokalerne i Råsted, i det omfang det ikke kolliderer med aktiviteter i Golfklubben.

Der vil i første omgang ikke blive ændret nævneværdigt på menukortet, men der vil sikkert komme nye tiltag når hun kommer rigtig i gang.

Vi byder Helle hjertelig velkommen i Golfklubben.

Helle oplyser at der vil blive afholdt en reception på et senere tidspunkt.

Golf Manager  Kristian Grud

Formand  Günther Løkke