Nyheder Fra Café Raa-sted – Restauranten Er åben

Nyheder fra Café Raa-sted – restauranten er åben

Flere af jer kender os sikkert fra dengang Sandra og jeg drev restauranten på Royal Oak i Jels. En bane, der var noget mere erhvervsrettet end Holstebro. Vi designede dog et koncept, hvor der alligevel skulle være plads til alle. Noget vi vil bygge videre på her i Holstebro. Så når i ser vores menukort, er det blot starten af, hvad i kan forvente i fremtiden. Vi opfordrer jer således til at kigge forbi os i caféen og give jeres gode idéer og tilbagemeldinger, så vi kan tilpasse caféen efter jeres ønsker.

Vi lytter til alt – men implementerer kun det, der giver mening i det store billede – og som vi har ressourcer til. Med tiden håber vi på at få bygget nok ressourcer op til at vi kan være mere fleksible og således åbne op for flere nye tiltag. Indtil da tager vi ét skridt ad gangen, så vi ikke snubler på vejen. Vi starter med dagens ret tirsdag, onsdag og torsdag. Vi sætter stor pris på at i giver besked i baren eller bestiller hjemmefra på forhånd, så vi sikrer os at have nok mad til jer. Der VIL være risiko for udsolgt UDEN forudbestilling.

Fra mandag d.18.maj kan vi endelig åbne op for jer alle i restauranten – inde som ude. Vi har gjort god plads mellem bordene, så vi kan tage hensyn til alle. I denne tid er vores holdning, at det ikke kun handler om os selv, men i højere grad vi tager hensyn til godtfolket omkring os. Serveringen i restauranten vil således se anderledes ud i den nærmeste tid, så vi sikrer at alle med tiden igen føler sig tryg med et hyggeligt besøg i restauranten.

Åbningstiderne er officielt 11-20 i hverdagene og 11-18 i weekenderne. Spiller i en KIK, har en turnering eller bare gerne vil hygge lidt udenfor den officielle åbningstid, må i endelig sige til i så god tid som muligt, så vi kan være forberedte. Andre dage lukker vi måske tidligere, hvis banerne og bestillingerne er tomme. Bare så længe vi hjælper hinanden, skal vi nok skabe en rigtig god kultur op omkring hyggen i restauranten.

I kan gennem vores hjemmeside RÅ-STED.DK forudbestille både Take Away, Baneservice og cafémad fra mellem kl 12 og til lukketid. Bestiller i før eller under turen på banen, kan vi forberede os bedre, så i ikke skal vente længe på maden, når i kommer ind. En anbefaling er at bestille lige efter i er færdige på det næstsidste hul (8 eller 17). Så går vi hurtigst mulig i gang med at forberede bestillingen. Al forudbestilling sker gennem Take Away fanen, hvor i vælger, om i vil spise i huset eller tage med hjem.

Med den sløve opstart vi har haft, har vi en meget stor bøn til alle jer medlemmer. Vi har brug for en god omtale, og her kan i hjælpe meget mere end i måske tror. Som et af landets største klubber svarer i faktisk til ca 5% af Holstebros indbyggere. Gennem jer har vi et enormt netværkspotentiale. Den seneste tid har klubhuset været præget af en masse forstyrrelser, der har gjort, at vores booking kalender er alt for tom. Det gælder både dette efterår, næste års konfirmationer og fremadrettet generelt. Kunne vi få jer til at anbefale golfrestauranten i Råsted som et godt sted at holde selskaber, vil i hjælpe os med at holde Holstebro opdateret omkring, hvad der sker her i huset. Med jeres hjælpe skal vi nok hurtigt få banket biksen op igen!

Ellers glæder Sandra og jeg os bare til at se jer til en hyggelig tid før – under – og specielt efter runden på banen. Fortsat rigtig god sæson…

De bedste Hilsner fra Sandra og Bjørn – Golfcaféen i Råsted.