Opdateret – Retningslinjer For Spil På Bane.

Opdateret – Retningslinjer for spil på bane.

Følgende er gældende indtil andet meldes ud og skal læses grundigt.

Retningslinjer for spil på banen:

1. Spil foregår i to-tre eller firbolde. Der vil være ti minutter mellem bolde. Det accepteres at man melder sig på andre bolde.
  2. Gennemlukning foregår som normalt.
  3. Vi henstiller fortsat til at holde afstand til hinanden.
  4. Ankomst til golfbanen sker tidligst ti minutter før reserveret starttid og spillerne kører hjem umiddelbart efter afsluttet spil.
  5. River i bunkers er på banen igen. Brug er dog ikke et krav.
  6. Hulkopperne vendes eller fyldes med skum – så bolden ikke forsvinder ned i hullet
  7. Flaget forbliver i hullet, og må ikke berøres.
  8. Greenfee gæster er velkomne. Probox for håndtering af betaling er åben. Brug altid opstillet håndsprit inden benyttelse. Banemarshalls kører dagligt.

Andre praktiske informationer

1. Klubhus og indendørs faciliteter holdes lukket.
  2. Golfshoppen i Råsted er åben. Her kan du afhente dit 2020 bagmærke.
  3. Træningsfaciliteter åbner torsdag d. 16. april. Hold øje med hjemmesiden for reservationer. Pro med elever har ALTID fortrinsret. Holdundervisning startes op med max 9 personer. Undervisningen tilpasses så vi undgår fysisk nærkontakt og vil være via visuelle øvelser, visninger og praktiske forklaringer.
  1. Toiletfaciliteter åbnes i Starterhuset Storå og i klubhuset Råsted. Gælder også toiletter på banen. Dette skal på ingen måde være samlingspunkter – og man skal forlade klubhuset efter benyttelse. Der vil være ekstra rengøring i en periode.
  2. Benyttelse af borde og bænke omkring klubhusområdet ikke tilladt.
  3. Brug udelukkende elektronisk booking og bekræftelse
  4. Max 5 bestillinger per person
  5. På Parkbanen starter vi igen fra hul 1, og flettereglen er midlertidig IKKE gældende. Ønsker man 2 runder, skal begge tider bestilles.

Krav til den enkelte golfspiller

1. Er du syg eller har symptomer, så bliv hjemme
  2. Hold den anbefalede afstand til golfklubbens ansatte/frivillige og efterlev deres anvisninger.
  3. Undgå fysisk kontakt med andre golfspillere og deres bolde/golfudstyr/scorekort. Lad være med at give hånd eller kramme før og efter runden.
  4. Undgå at berøre flagstangen
  5. Følg sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger ift. at minimere smittespredning. Vi opfordrer folk til at selv tage håndsprit med i forbindelse med træning og spil på bane.

Storåbanen, Frøjkbanen, Parkbanen og Engbanen er åben.

Alle Skovbanens 18 huller åbner fredag d. 17/4 kl. 12.

Buggy/scooter er tilladt på alle baner. Max 1 person per bil. Kørsel i klubbens buggys er tilladt – booking via probox. Man har selv ansvar for afspritning af buggy.

Vi vil løbende følge udviklingen, og holde jer underrettet om evt. ændringer.

Pas på jer selv og hinanden.