Paul Andersen Er Ny Mand I Spidsen For Regel Udvalget.

Paul Andersen er ny mand i spidsen for Regel udvalget.

Gerd Møller har meddelt at hun ønsker at træde tilbage efter flere års tro tjeneste som ansvarlig for regel udvalget i Holstebro Golfklub. Tak til Gerd for indsatsen.

Ny mand i front er Paul S. Andersen, der har takket ja til opgaven med at formidle golfreglerne til vore mange medlemmer. Paul er passioneret golfspiller med interesse for regler. Han har været medlem af Holstebro Golfklub siden 2012. Paul deltager i DGUs R&A Level 1 i efteråret 2019.

Kort om Regeludvalget

Har til opgave at formidle golfreglerne til medlemmer og administration. Regeludvalget kan altid kontaktes, hvis der er regler, man er i tvivl om. Det er også regeludvalget, som træffer afgørelser om manuelle reguleringer.  Udvalget består ud over Paul af Flemming Marker og Kristian Grud.