skip to Main Content

PINK CUP 2020

Der gøres klar til match.

Opdatering på årets Pink Cup – Kræftens Bekæmpelse. Der blev indsamlet kr. 40.080,-

 

Udsigterne til tørvejr under Pink Cup-matchen på Storåbanen søndag var mildest talt ikke eksisterende. Faktisk var det sådan i hele ugen op til den årlige turnering til fordel for brystkræft. Som dagene gik, svandt det ind i antallet af millimeter regn på diverse vejrtjenesters forudsigelser, og optimismen steg.

 

 

Søndag nåede langt de fleste hold rundt i herligt vejr, og spillerne var i hopla, viste scoringerne senere. Men ved 13-tiden samlede mørke skyer sig over området, og som lyn fra en klar himmel gik der hul i skydækket. Et mindre skybrud fik greens og store dele af banen til at forsvinde under så meget vand, at det – kombineret med et par tordenskrald og en portion hagl – gjorde fortsat spil umuligt.

 

 

Efter moden overvejelse besluttede matchledelsen at aflyse resten af matchen og vedtog at lade de første ni huller være gældende, da alle lige akkurat nåede at afslutte forni inden vejrgudernes indgriben.

Trods aflysningen af den halve match for nogles vedkommende bevarede man den gode stemning, der herskede lige fra morgenstunden. Og for den del, d

Hvad gemmer muleposen…

er høstede flotte scorer på forni, steg humøret endnu et par grader ved forventningen om en andel i præmierne.

Deltagerne fik ved starten udleveret en lille, sponsoreret godtepose, og i pausen mellem forni og bagni stod komiteen bag Pink Cup i Holstebro klar med kaffe og sponsorkage. Coronakrisen lagde naturligt nok en dæmper på begivenhederne, og den sædvanlige gunstart var afløst af løbende start fra hul 1. Så det var en lang dag for arrangørerne, der sluttede arbejdet af med at hente de lyserøde sløjfer ind fra flagstængerne ude på hullerne. Sløjfer, som var bundet op med dobbelt halsstik aftenen før.

 

 

 

 

 

De mange præmier var skænket af Pink Cups hovedkontor og en stribe lokale sponsorer, der velvilligt støttede op om den gode sag. Den lokale komite oplyser, at der trods de vanskelige vilkår under krisen, bliver et pænt overskud at sende af sted til Kræftens Bekæmpelse. Beløbet er ikke opgjort endnu, men der er tilfredshed at spore hos komiteen, der takker både sponsorerne og spillerne og matchudvalget for en flot indsats.

 

Kagerne som symboliserede Støt Brysterne – Pink Cup.

 

 

 

Resultaterne af Pink Cup – præmier kan afhentes på kontoret i Råsted

 

A rækken

1 Bodil Lind Christensen 21
2 Jytte Engholm 20
3 Lisbeth Dencker 19
4 Kirsten Sand 18
5 Theresa Csizmadia 18
6 Maja Vendelbo 18

 

B rækken

1 Bente Hansen 24
2 Birgit Drost Olesen 21
3 Hanne Korsgaard 20
4 Jette Helsinghof 19
5 Anne Mette Ravn Nielsen 18
6 Viola Juhl Jensen 17

 

C rækken

1 Jann Olesen 22
2 Brian Hansen 21
3 John Kearney 20
4 Kurt Poulsen 18
5 Heine Olesen 18

 

D rækken

1 Bjarne Manbjerg 25
2 Peder Gerner Hansen 16
3 Niels Bonde Obel 16
4 Benny Houe 15
5 Dag Moesgaard 14

 

Længste drive

Lisbeth Dencker

Henrik Nielsen

Nærmest flaget

Hul 5 – Torben Nielsen

Hul 7 John Kearney

 

 

Back To Top