Retningslinjer For Spil På Banen – Opdateret 18. Maj.

Retningslinjer for spil på banen – opdateret 18. maj.

Fra 18. maj er vi tilbage for spil på banen som normalt – men læs lige resten alligevel.

1. Hold minimum 1 meters afstand til andre golfspillere.
  2. Flag og hulkop genetableres som ved normalt spil.
  3. Banemateriel skal igen benyttes (f.eks. river, boldvaskere, vandhaner, affaldsspande med låg).
  4. Banetoiletter kan benyttes. Rengøres ekstra i perioden.
  5. Greenfee gæster er velkomne. Booking gennem golfbox og betaling via Probox som normalt. Brug altid opstillet håndsprit inden benyttelse. Banemarshalls kører dagligt.

Træningsfaciliteter

1. Hold minimum en meters afstand til andre golfspillere.
  2. Vi henstiller til at ALLE hjælper med at overholde forsamlingsforbuddet på træningsbanen. Det nu tilladt at være mere end 10 personer på træningsbanen – MEN det kræver afstand, så det ikke kan opfattes som én forsamling.
  3. Gruppetræning med maksimalt 10 personer inkl. træner har altid fortrinsret.
  4. Når der trænes i flere grupper, er det vigtig med tilstrækkelig afstand mellem grupperne, så de ikke udgør én samlet gruppe. Minimumsafstanden mellem grupperne er 2 meter. Følg anvisninger/skilte.

Andre praktiske informationer

1. Klubhuset er åbent. Her gælder forsamlingsforbud samt reglerne for drift af restaurant/café.
  2. Toiletterne er åbne. Husk håndsprit. Omklædningsrum er fortsat lukket.
  3. Touchskærmen for bekræftelse er åben – ved brug skal håndsprit benyttes. Vi anbefaler dog fortsat elektronisk booking og bekræftelse.
  4. Max 5 bestillinger per person.
  5. På Parkbanen er flettereglen IKKE gældende. Ønsker man 2 runder, skal begge tider bestilles.
  6. Buggykørsel er tilladt som normalt – booking via probox. Man har selv ansvar for afspritning af buggy.
  7. Til klub i klub matcher er det ekstremt vigtigt at alle hjælper med forsamlingsforbuddet, da der vil være ekstra aktivitet omkring start/slut.

Anbefalinger til den enkelte golfspiller

1. Er du syg eller har symptomer, så bliv hjemme
  2. Hold den anbefalede afstand til golfklubbens ansatte/frivillige og efterlev deres anvisninger
  3. Hold minimum en meters afstand til andre golfspillere
  4. Undgå fysisk kontakt med andre golfspillere og deres bolde/golfudstyr/scorekort. Lad være med at give hånd eller kramme før og efter runden
  5. Medbring håndsprit og afsprit jævnligt hænderne
  6. For “personer i øget risiko” gruppen har Sundhedsstyrelsen særlige anbefalinger.

Vi vil løbende følge udviklingen, og holde jer underrettet om evt. ændringer.