Sommerferie Matcher

Sommerferie matcher

MANDAG 13 juli 2020 (Skovbanen)

1. Hvert hold består af 4 spillere udpeget af turneringsledelsen. Der spilles Stableford med justeret SPH dog max. 36 slag. De 3 bedste score tæller på alle hullerne. Der spilles fra forskellige teesteder afhængig af hullets Index. Alle 4 teesteder vil blive anvendt.
  2. Der spilles også en individuel Stableford match på Parkbanen over 18 huller.
  3. Turneringsleder: Gurli Christensen og T.L.Thomsen.

ONSDAG 15 juli 2020 (Storåbanen)

1. Der spilles en Foursome, Stableford med fuldt SPH dog max. 36 slag, hvor turneringsledelsen sammensætter parrene. Parrets SPH beregnes som 60% af laveste HCP og 40% af højeste HCP.
  2. Turneringsleder: Gurli Christensen og T.L. Thomsen.

FREDAG 17 juli 2020 (Skovbanen)

1. Der spilles en Holdturnering. Hvert hold består af 4 spillere. Gennemføres som en Stableford match, med fuldt HCP dog max. 36 slag, hvor de 3 bedste score tæller på alle huller.
  2. Der er fri holddannelse. 4 spillere kan tilmelde sig som et hold. Alternativt tilmelder man sig enkeltvis, hvor turneringsledelsen danner holdene.
  3. Turneringsleder: Gurli Christensen og T.L. Thomsen.

Praktiske bemærkninger.

1. Tilmelding og betaling for/til de enkelte matcher skal ske via Golf-Box. Seneste tilmelding er dagen før klokken 1200. Mandag og onsdag er der ”Gun-start” klokken 0900 enten på Skovbanen/Parkbanen i Råsted eller i Storådalen. Fredag startes der klokken 1400 med ”Gun-Start” på Skovbanen.
  2. Gældende for alle matcher: Startliste og kode til ”Livesoring” sendes ud dagen før. Der vil være instruktion om de enkelte matcher, mandag og onsdag, klokken 0845, på ”Putting Green” for Skovbanen og på den sydlige terrasse for Parkbanen. På Storåbanen ved starterhuset.
  3. Fredag startes der klokken 1400. Instruktion klokken 1345. Startlisten vil være klar 1330.
  4. Matchfee Pris 100,00 kr. plus evt greenfee 250,00 kr. Der kræves DGU-kort. Max HCP 42. Der spilles med max. SPH 36 gældende for alle matcher.
  5. Prisen dækker matchfee, spisning og præmier.
  6. Der vil være fælles spisning hver dag, startende klokken 1345 for alle mandag og onsdag. Fredag starter spisningen klokken 1845.
  7. Præmieuddeling mandag og onsdag klokken 1430 for alle matcherne. Fredag klokken 1930
  8. Præmierne vil være vin.

Holstebro Golf Klub.

Holstebro Golf Klub inviterer i uge 29/2020 til feriegolf. Vi tilbyder igen i år en række matcher, hvor det sociale er i ”højsædet”. Ugen byder på forskellige muligheder for at komme ud og spille nogle lidt anderledes matcher og turneringsformer. Det giver samtidig en mulighed for at skabe nye sociale relationer. Det sociale samvær er en kerneværdi for Holstebro Golf Klub.