Spil På Golfbanerne I Vinterperioden I Holstebro Golfklub.

Spil på golfbanerne i vinterperioden i Holstebro Golfklub.

Det bliver en god vinter i Holstebro Golfklub.⛳️

4 ud af 5 baner er fuldt åbne – med mulighed for at blive hcp reguleret.

Pr. 1. nov. spilles der efter følgende lokalregel på alle baner:

Når spilleren bold ligger på fairway kan der foretages  lejeforbedring  (oplægges)  indenfor et scorekort størrelse ikke nærmere flaget.

Dette medfører ligeledes, at der kan handicapreguleres på baner der har en officiel rating.

(Skovbanen, Storåbanen og Parkbanen)

Dette gælder så længe banerne spilles under normale forhold. Ved ophør af denne lokalregel vil det blive meddelt på hjemmesiden

Separate bemærkninger kan ses under de enkelte baner.

SKOVBANEN:

• Lukkes for vinterarbejde, når Chefgreenkeeperen vurderer, at tiden er inde – info følger via hjemmesiden.
  • Ingen brug af buggy

STORÅBANEN:

• Storåbanen  tee 54 spilles i vinterperioden fra en kombination af teestedet 49 og 58 grundet vedligeholdelse af tee54.
  • Genberegning af rating sker pt ved DGU og banen vil snart kunne vælges i Golfbox under navnet VINTERBANE
  • Buggy tilladt når vandet forsvinder fra banen, Info følger via hjemmesiden.
  • Spilles grundlæggende til sommergreen hele vinteren men der kan i enkelte tilfælde være en ”vintergreen” som der skal spilles til. Hvis denne benyttes, kan der ikke handicapreguleres.

FRØJKBANEN:

• Buggy tilladt.

ENGBANEN

• Buggy tilladt

PARKBANEN/ ENGBANEN

• Spilles til sommergreen hele vinteren.
  • Parkbanen spilles med start fra normal hul 9 (så man kun skal flette et sted)
  • Buggy tilladt
  • Hcp. regulering muligt på Parkbanen.
  • Efter aftale med DGU kan der i vinterperioden handicapreguleres på de huller 9 huller på Parkbanen selvom banen spilles som en kombination af Park/Eng

VÆR OBS PÅ:

• Specielt i overgangsperioden imellem frost og tø er græsset meget følsomt for skader, og det kan blive nødvendigt, helt at lukke i de perioder
  • Info om banens status følger via nyheder på hjemmesiden

Holstebro Golfklub den 31-10-2019.

Paul Schmidt Andersen – Formand for Regel- Handicapudvalget

Kristian Grud – Golf Manager