STATUS PÅ DIVISIONSWEEKENDEN

Dameholdet viste i weekenden stor klasse ved at vinde begge matcher med 9-0 og de har dermed lagt sig i front i deres pulje👍 Anita beretter følgende:
Dameholdet spillede lørdag i Nordvestjysk Golfklub, hvor holdet fik en drømmestart og vandt 9-0.
Søndag gik turen til Sebber Kloster i Nibe ved Ålborg. Takterne fra lørdagen fortsatte og det blev til endnu en 9-0 sejr.
Dameholdet bestod i weekenden af:
Rie Lapholm, Maiken Kortegaard, Mai Akstrup, Rebecca Nørby og Carina Kastrup.

På herresiden blev det til følgende resultater:

2. Div taber lørdag 13-5 til Randers ude og søndag spiller holdet 9-9 ude mod Silkeborg/Ry og henter dermed et meget vigtigt point i en stærk pulje. Alle kæmper for det, men Sø og Amtkjær gør rent bord og bidrager med 6 af holdets point, mens også Grud sejrer i single og det sidste point står Brian og Malte for i en delt foursome efter de var 3 nede med 3 huller igen 💪

3. Div spiller lørdag 6-6 i Morsø, mens de søndag taber 10-2 i Skive.

Kval. holdet skulle kun spille søndag og her blev det desværre til et nederlag på 7-5 ude mod Silkeborg/Ry efter en meget spændende og jævnbyrdig match. Bo Antonsen beretter fra Ry:
Vi kommer egentlig godt fra start, men da vi runder bagni har Ry sat den et gear op og vi er pludselig nede i 4 ud af 5 matcher.
Det begyndte at se sort ud, men gutterne får sig kæmpet vanvittigt flot tilbage og vi står pludselig helt lige.
Desværre falder marginalerne til Ry’s fordel og matchen bliver faktisk afgjort på allersidste put.
Hvis Ry missede sidste put ville vi vinde matchen, og omvendt.
Ry hole’r desværre det sidste put, men jeg er utrolig stolt af deres fighter vilje og jeg er sikker på at vi tager dem på hjemmebane.
Kampen ender 7/5 i Silkeborg/Ry’s favør

Alt i alt en rigtig god start på sæsonen og så glæder vi os til næste spilleweekend 15-16. juni, hvor alle hold spiller på hjemmebane i Råsted.