Tidligere Holstebro-spiller Står Bag Danmarks Hyggeligste Golfturnering.

Tidligere Holstebro-spiller står bag Danmarks Hyggeligste Golfturnering.

Deltag ved Danmarks Hyggeligste Golfturnering på Rømø fra 12. – 15. september

Fra 12. – 15. september afvikles Vi Elsker Golf på Enjoy Resorts Rømø for første gang. Det er en meget social turnering for hold, som arrangeres af den tidligere Europa Tour spiller Andreas Hartø og den tidligere ECCO Tour arrangør og Holstebro-dreng, Brian Vester.

Vi Elsker Golf på Rømø er opbygget som en holdturnering med en ny match hver dag. Visionen bag er at skabe en hyggelig turnering, hvor det sociale er i fokus, og hvor spillet på golfbanen kun er en lille del af oplevelsen. Prisen er god og indholdet er rigtigt interessant.

Man tilmelder sig som et 4-mands hold og prisen er 2.650,- pr. deltager. Det inkluderer:

·      3 matcher med forskellige formater (+ en prøverunde på ankomstdagen)

·      3 overnatning i lækre feriehuse

·      Adgang til spa og wellness fra torsdag – søndag

·      3 aftenarrangementer med spisning og underholdning

·      Vand, frugt, kaffe og kage på runden

·      Clinic og show med Andreas Hartø på rangen

Underholdning leveres af bl.a. Lune Carlsen og Klassens Tykke Dreng.

I anledning af Brian Vesters tilknytning til Holstebro Golfklub tilbyder han en Cutter & Buck polo til alle spillere fra Holstebro Golfklub som tilmelder sig inden 1. september.

Du kan læse mere om Vi Elsker Golf, se hele programmet og tilmelde dig turneringen på hjemmeside her: https://golfpeople.dk/vi-elsker-golf/

Har du spørgsmål, kan du også kontakte Brian Vester på tlf. 30298433 eller mail bv@golfpeople.dk