Tilbud – Klubber I Klubben.

Tilbud – Klubber i klubben.

Få en fantastisk dag på en af vores dejlige golfbaner.

Spil og spis fra 199 kr.

Er i en gruppe på over 20 deltagere, kan i nu vælge mellem følgende 3 pakker

Parkbanen 199 kr.  Normal pris 299 kr.

Storåbanen 299 kr. Normal pris 474 kr.

Skovbanen 399 kr. Normal pris 524 kr.

Pakken indeholder

• Greenfee
  • Frokost (se specifikation andet sted)
  • Baneguide (Storåbanen og Skovbanen)
  • Rabat kupon til shoppen, til individuelle køb og præmier ( se regler for brug) (Bemærk shoppen er beliggende i Råsted ved Skov og parkbanen)
  • Holstebro Golfklub giver 1 greenfee til præmie for hver 10 deltager

Det med småt

• Tilbudet gælder hverdage ved 20< deltagere.
  • Eventuelt baglæns gunstart senest kl 09.00 (minimum 35 pers.)
  • Over 70 deltagere laver vi ordinær gunstart.
  • For hver 10 deltagere smider klubben 1 greenfee i præmiepuljen
  • Rabat i shoppen på 20% inkluderer i forvejen ikke nedsatte vare. Gælder ikke elektronik, Hardware/udstyr og vogne (tilbud på specifikke vogne vil dog være muligt på dagen)
  • Bestilling: Send mail til post@holstebrogolfklub.dk eller ring på kontoret på nummer 96126200

Parkbanen 199 kr.

Holstebro Golfklub råder over 5 golfbaner. Parkbanen ligger i Råsted og mange af hullerne var i gamle dage en del af Skovbanen. Banen er let at gå, men med en god spillemæssig udfordring. Banen er en 9 hullers bane med par 70 hvis man spiller 18 huller.

Greenfee er normal 200 kr.

Gruppe tilbud: Inkl mad. 199 kr.

Vælg mellem følgende retter, eller snak med restauranten om andre tilkøbs muligheder muligheder:

• Salatbar med Laks og spinat tærte, skinke og porrer tærte, kylling og bacon tærte
  • Frokost buffet, Rullepølse med sky, løg og italiensksalat, Lun leverpostej med bacon og champignon, Æg og rejer, Varmrøget laks med æggestand, dild og citron, mini tærte med fyld, lille ostemad, brød og smør.

Tilkøb

• Goodiebag til banen- 1 kildevand – Frugt – Sødt.   30 kr.
  • Dessert fra  30 kr.

Storåbanen 299 kr.

Storåbanen er beliggende ved Holstebro by. Banen og klubhuset er en skjult perle. En virkelig god bane, med masser udfordringer, flotte udsigter og en meget høj standard på plejen. Klubhuset har Danmarks flotteste udsigt hvor man kan sidde på terrassen og nyde sin øl efter runden med et kig udover storådalens marker og skov.

Greenfee er normal 350 kr.

Gruppetilbud inkl. Mad og baneguide (bemærk Golfshoppen er placeret i Råsted)

Vælg mellem følgende retter, eller snak med restauranten om andre tilkøbsmuligheder:

• Kyllingebryst med salat af bønner i mange farver, hvedekerner, syltede rødløg og persillecreme
  • Marineret svinefilet med ristede kartofler, bagte rødder og sennepsauce.
  • 1 stk. byg selv burger med timian ristede kartofler

Tilkøb

• Goodiebag til banen- 1 kildevand – Frugt – Sødt.   30 kr.
  • Dessert Æbletrifli. 30 kr.
  • Dessert Brownie med hindbærcoulis. 30 kr.

Skovbanen 399 kr.

En 100% perle i skoven i Råsted. Banen har gang på gang fået priser som Danmarks bedste og er med på “de 100 bedste baner i europa” listen.

En golfbane hvor alle lige fra begynder til proen syntes er lige fantastisk. Roen i skoven, fornemmelsen af at være de eneste på banen. En golfbane der altid er i ypperste stand. En oplevelse man skal prøve mindst en gang.

• Mulighed for 9 huller ekstra på parkbanen efter frokost til en super pris
  • Goodiebag til banen – 1 kildevand – Frugt – Sødt.   30 kr