skip to Main Content
Velkommen Til Sandra Og Bjørn I Køkkenet I Råsted.

Velkommen til Sandra og Bjørn i køkkenet i Råsted.

Nye forpagtere i Golfcafeen i Råsted.

Vi kan nu med glæde orientere vores medlemmer om, at der er indgået en aftale med nyt forpagterpar. Sandra Larsen & Bjørn Lauridsen starter d. 01.04.2020. De vil dog være lidt i klubben i sidste halvdel af marts måned, der er nogle arrangementer, som de har lovet at gennemføre.Golfcafeen vil i en kort periode være lukket efter d. 01.03.2020. Da der skal laves nogle småændringer i køkkenet, og Sandra & Bjørn skal forberede lidt til deres åbning.Der vil dog i denne periode altid være mulighed for at købe øl, vand samt kaffe. Nærmere info følger, når vi kommer tættere på.

 

Kort om værtsparret

Sandra og Bjørn mødte hinanden i Norge i 2002 og blev gift i Danmark i 2009. Datteren bor i København og arbejder ligeledes som kok. En stor del af Bjørns familie bor i Holstebro, hvilket var stærkt medvirkende til beslutningen om at søge værtskabsrollen for Golfcaféen i Råsted.

Sammen har Sandra og Bjørn tidligere forpagtet restauranten på Royal Oak i Jels samt restauranten på Enjoy Resorts Rømø. Begge restauranter havde god succes med flotte anmeldelser og fornuftig økonomi.

Sandra og Bjørn er begge blevet introduceret til restaurationsbranchen i midten af 90’erne. Først for knap 10 år siden tog de deres fagbrev på Molskroen. Sandra er kokken mens Bjørn er tjeneren. Begge værdsætter faglig stolthed og god stemning omkring sig.

Sandra Larsen – Køkkenchef

Sandra er opvokset i Sydamerika, hvor man spiste, hvad der var tilgængeligt på markeder og i naturen. Råvarerne var ofte få, hvorfor fantasien spillede en vigtig rolle i optimeringen af smag og kvalitet.

Som 24-årig flyttede Sandra til Norge, hvor hun fik sans for det professionelle køkken i en meget større skala. Flyttede senere til Danmark med Bjørn, hvor de begge blev udlært på gourmetrestauranten Molskroen under stjernekokken Tommy Friis. Har siden samlet erfaringer og inspiration gennem eksempelvis Klassisk Bistro 65 og MASH.

Sandras primære stil er en fusion af klassisk dansk/fransk cuisine, med islæt fra det øvrige europæiske køkken. Fokus på sæsonens råvarer og økologi, hvor det giver mening. Bæredygtighed spiller en vigtig rolle for både køkkenets værdisæt og sunde økonomi. I ånden af gourmand universet fokuserer Sandra mere på smag og teknik end former og farver på tallerkenen. Med andre ord kan Sandra sagtens bruge en uge på en speciel sovs, men bruger ikke unødvendig tid på komplicerede gourmet anretninger – herved mere mad for pengene…

Bjørn Lauridsen – Restaurantchef

Bjørns tidlige barndom er i Canada og flyttede som 6 årig med familien til Danmark, hvor han voksede op som landmandssøn. Bjørn hjalp naturligt til på gården samt sin mor med parteringen af grise, når fryseren skulle fyldes op.

Smagen for det gode værtskab fik Bjørn som bartender i det pulserende Aarhusianske cafémiljø. Siden som hovmester på norske luksushoteller og som hotelchef på et større norsk konferencehotel – hvor han i øvrigt mødte Sandra. Efter tjeneruddannelsen fra Molskroen læste Bjørn videre indenfor økonomi, markedsføring og Ledelse. Bjørn er desuden gæstelærer på College 360’s tjenerlinje, hvor han søger at inspirere og forberede de kommende tjenere til branchen.

Bjørns værtskabsstil er stærk faglig – dog med glimt i øjet, så fagligheden kommer helt ned på jorden. Gæsten er altid i fokus – og følges progressivt gennem konceptets forskellige potentialer, så oplevelsen er tilpasset og optimeret til hvert enkelt arrangement. Som faglært tjener har Bjørn god erfaring med logistik og etikette tilknyttet selskaber og events. Til daglig er Bjørn den man møder oftest i restauranten, hvor han sørger for at ingen mangler noget.

Back To Top