Vind en golfrejse til Mexico med World Golfers

World Amateur Golfers Championship lørdag d. 13/6 på Skovbanen.

Hvem kan deltage

Alle der er medlem af en klub under Dansk Golf Union (el. tilsv. udenlandsk) og har max. hcp. 25,4 (Eller højere, men skal så spille fra 25,4 på dagen). Deltagerne skal være fyldt 18 år senest d. 31. december 2019. Det er muligt at deltage på flere baner.

Turneringsform
Turneringsformen er individuel slagspil. Dog kan man max. score +5 på et enkelt hul (brutto), d.v.s. man kan max. score en 8’er på et par 3 hul, en 9’er på et par fire og en 10’er på et par 5. Det er de samme regler som verdensfinalen afvikles efter. Der spilles i fem rækker: 0-5,4; 5,5-10,4; 10,5-15,4; 15,5-20,4 og 20,5-25,4.

Hyggeligt samvær
Der indgår ingen forplejning udover, hvad der måtte findes i startposen, men vi kan sørge for, at det er muligt at bestille morgenmad, og restauranten skal nok stå klar med et lækkert tilbud, når I kommer ind fra runden.

Præmier
Vinderen af hver række går videre til Landsfinalen og derudover er der andre flotte præmier uanset række. Bl.a. til nærmest pinden, vin fra Laudrup Vin og Gastronomi og lækre ting fra ZONE. Vinderen af hver række går videre til Landsfinalen på Lübker Golf Resort d. 7. september.

Landsfinalen

Vinderen af hver af de fem rækker i de indledende turneringer går videre til Landsfinalen på Lübker Golf Resort d. 7. september. I landsfinalen betales en fee på kr. 200 der inkluderer green fee og frokost. De fem rækkevindere i Landsfinalen udgør det landshold, der skal til Cancun i Mexico d. 16.-25. oktober 2020.

Deltagerpris
Prisen for at deltage er: kr. 350. Hver deltager modtager tre bolde fra Titleist i startgave.

Tilmeld dig her https://tourentry.golfbox.dk/?cid=2227078

Derudover skal gæstespillere afregne 300,- i green fee på dagen.

Regler for afmelding
Tilmelding er bindende. Afbud kan ske indtil 30 dage før spilledato mod administrationsgebyr på 25% – efter denne dato er refusion ikke mulig.

Matchen arrangeres af Green-time.

Læs mere her http://green-time.com/world-golfers/