TRÆNING

Book en træningslektion og få lidt inspiration til dit golf spil.

Book her protrainer.golfbox.dk

Trackman Undervisning

En Trackman bruges til at analysere dit golfspil. Der er to muligheder for, hvordan du med informationer og analyser fra Trackman kan forbedre dit golfspil i væsentlig grad.

1. Mulighed: Individuel undervisning af 40 minutters varighed, hvor vi bruger Trackman. Trackman vil give dig en grundig analyse af hvor langt og lige din bold flyver og hvor flot kølle-hovedet kommer ind til bolden, den kan kort sagt egentlig bare fortælle, hvor godt det hele er og måske finde nogle små udviklings områder.
  2. Mulighed: Det er et fantastisk redskab til at få målt udstyr, altså finde ud af hvor langt man slår bolden med de forskellige Jern/Køller, så har man altid styr på at 7 jernet eksempelvis flyver 150m. i luften og ruller 8m når den er landet, den viden er unik, hvis man vil forbedre sit spil.

Pris for 40min. er 400kr.

Vi glæder os til at møde dig, og se hvad vi sammen kan gøre for din udvikling som golfspiller.

Brian Akstrup & Frederik Futtrup

MØD VORES TRÆNER